falsk Cartier-replika Clé De Cartier Mysterious Hour Watch Hands-On fake rolex

För några veckor sedan, på fake rolex Watch & Wonders 2015 i Hong Kong, gick vi med Cartier Clé de Cartier Mysterious Hour-klocka: Cartiers sätt att föra Clé till nästa, förmodligen högsta nivå, båda i termer av design, förutom ren mekanisk komplexitet.

Det händer alltid med maskiner. Resultatet är en trevlig ny mellanklassmodell (tänk på den senaste Audi A4, BMW 3-serien etc.) - och det ser fantastiskt ut! Men sedan debuterade "RS" i sportversionen, och allt ser skarpare, bättre definierat och på något sätt mer sammanhängande i dess design ... och tror du "kan det vara som de ursprungligen trodde?" Den ursprungliga Clé (hands-on) upptäckte jag vara vacker (på ett intelligent, intelligent sätt, inte nödvändigtvis omedelbart uppenbart) när Cartier släppte den tidigare i år som en helt ny rad med relativt billiga klockor på SIHH 2015 i januari. Jag var glad över den måttliga storleken, de intressanta och varierande sätten att fallet är böjd - det såg bara ut och slitna bra.

Cartier Clé de Cartier Mysterious Hour tar allt som är Clé och förvandlar det till 11. Även om det inte var uppenbart till en början, var det som gjorde Clé framträdande dess balanserade och välproportionerade utseende - och Cartier Clé de Cartier Mysterious Hour utvecklas ytterligare på detta genom att spela med regeln om tredjedelar och andra grundläggande regler (men svåra att behärska) för design och geometri. De långa och sluttande kurvorna möter två perfekta cirklar - de större och mindre rattarna - och innan de alla verkar smälta från handleden, ger Cartiers modiga romerska siffror och den rektangulära cabochon i kronan styrka till det övergripande utseendet.

Som vi alltid har gjort har vi försökt fånga essensen i design med vår rolex replica fotografering - det fanns verkligen inte ett hörn från vilket Cartier Clé verkade saknad skickligt valda proportioner och det övergripande, definitivt överväldigande estetiska.

Som namnet antyder presenterar den mystiska timmen Cartier Clé de Cartier indikationen "mystiska timmar" på Cartier som kunde ha använts under lång tid, men på något sätt, här misslyckas den med att visa sin ålder . Det roliga är att jämfört med de - ganska många - andra bitarna av varumärket som inkluderade denna funky indikation av tid, kan detta vara det första stycket där det verkar och verkar vara en integrerad del av designen, och inte en gimmick som är ovanför någon annan del.